Companii

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic transportator rutier de mărfuri: Până la final de an ne apropiem de 50 de milioane de euro afaceri

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic...

Autor: Mirabela Tiron

29.10.2023, 00:07 5388

Criboser din Oradea, al doilea cel mai dinamic transportator rutier de mărfuri după avansul cifrei de afaceri de anul trecut, estimează ca până la final de an să se apropie de pragul de 50 de milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Am continuat să cumpărăm camioane frigorifice, în urmă cu o lună am mai luat încă 10 camioane. Am ajuns la 210 cap-tractoare şi 230 de remorci. Comenzile din partea clienţilor existenţi sunt mai mari, transportăm mai multe alimente, flori, medicamente“, a spus pentru ZF Florian Bara, fondatorul companiei. El deţine compania împreună cu soţia lui.

Criboser se ocupă cu servicii de transport marfă în regim de temperatură controlată atât pe rute interne, cât şi pe internaţional. Aproape 80% din transporturi sunt la nivel internaţional. Compania aduce pe importuri ali­men­te din Germania, Olanda, Belgia, Polonia, Spania şi Italia în România, de la fructe, legume, carne, peşte, dar şi flori şi medicamente. Compania duce mărfuri pe exporturi din Ungaria şi Slovacia spre vestul Europei.

Datele publice arată că transportatorul Criboser a finalizat  anul trecut cu o cifră de afaceri de 143 milioane de lei, faţă de 88,8 milioane de lei anul anterior, potrivit oficialilor companiei. Acest avans cu peste 60% al cifrei de afaceri poziţionează compania pe locul doi în topul celor mai  dinamici transportatori rutieri de mărfuri, arată datele din anuarul Cele mai Dinamice Companii, realizat de ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO