Companii

Cum arată investiţia de 6 mil. euro realizată de Matei Lucescu în fabrica de bere Griviţa? „Vrem să ieşim la export“

Cum arată investiţia de 6 mil. euro realizată de Matei...

Autor: Alexandra Matei

28.07.2023, 17:30 662

În noua unitate de producţie lucrează şapte angajaţi, însă planul este ca în viitorul apropiat echipa de producţie să numere peste 20 de oameni.

Matei Lucescu, antreprenorul care se află în spatele brandului de bere Griviţa şi care a readus pe mesele românilor una dintre cele mai iubite beri ale anilor ‘90, prin deschiderea Fabricii Griviţa din Bucureşti în urmă cu patru ani, a ridicat de la zero cea de-a doua unitate de producţie în Popeşti-Leordeni după investiţii de peste 6 mil. euro din fonduri proprii.

„Noi nu am procedat în modul clasic – deschizi prima unitate de producţie, ajungi la capacitatea maximă de producţie şi apoi o deschizi pe a doua. Deschiderea celei de-a doua unităţi de producţie a fost în planul nostru încă de la început, din 2019. Am început să lucrăm la acest plan încă de atunci, să găsim o locaţie şi să ne apucăm de treabă. Totul a venit natural, pentru că anul acesta deja ne apropiem de capacitatea maximă de producţie în fabrica din Orhideea, aşa că deschiderea noii fabrici s-a întâmplat în cel mai bun moment”, a spus pentru ZF Matei Lucescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO