Companii

Dafora îşi va refinanţa creditele pentru „a obţine condiţii mai avantajoase“

Autor: Carol Dan

02.08.2011, 00:00 239

Dafora Mediaş (DAFR), controlată de omul de afaceri GheorgheCălburean, îşi va refinanţa creditele contractate până în prezent,care totalizau la 31 mai 15,4 milioane lei şi 21,4 milioane euro,pentru a obţine condiţii mai avantajoase, a anunţat compania deforaj şi construcţii.

Propunerea a fost aprobată luni de acţionari, potrivit unuiraport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Principalul acţionaral companiei de foraj şi construcţii este Gheorghe Călburean, caredeţine 48,58% din acţiuni.

"Se vor putea refinanţa şi numai o parte din credite de la maimulte bănci şi într-o altă monedă decât moneda creditului actual,în funcţie de găsirea sau nu a unor oferte care să conţină condiţiifinanciare mai avantajoase decât cele actuale", se precizează înraport. Cele mai recente tranzacţii cu titlurile Dafora au avut locla BVB în 29 iulie la preţul de 0,103 lei pe unitate, în urcare cu3%, cotaţie la care capitalizarea companiei este de 100,2 milioanede lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO