Companii

Dan Volentir a preluat conducerea hotelului de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, controlat de familia Copos. Dan Volentir a activat timp de opt ani în cadrul lanţului hotelier Hilton International în Germania, Bulgaria şi România

Dan Volentir,  regional business development director la ANA Hotels Head Office

Dan Volentir, regional business development director la ANA Hotels Head Office

Autor: Cristina Bellu

21.07.2020, 00:07 351

Hotelul de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, parte din lanţul hotelier ANA Hotels, controlat de familia Copos, are începând cu luna iulie un nou director general în persoana lui Dan Volentir, care până acum a ocupat poziţia de regional business development director la ANA Hotels Head Office.

„Trecem printr-o perioadă nouă, în care trebuie să te concentrezi pe oportunităţi. Businessul, aşa cum îl ştiam noi până acum cinci luni, s-a schimbat radical. Astăzi, adaptarea este cuvântul de ordine”, spune Dan Volentir.

Anterior numirii acestuia, conducerea hotelului a fost asigurată de Christine Schillings, care la finalul lunii iunie 2020 a preluat conducerea operaţiunilor locale ale grupului educaţional elveţian Winsedswiss.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO