Companii

David Alb, Senneville: În 2020, am intrat cu prăjituri în câteva magazine Profi, Carrefour şi Mega Image, iar acum suntem în peste 500 de locaţii, în care livrăm săptămânal. În 2022, veniturile au sărit de 3 mil. euro, având un avans de 30% faţă de 2021 şi cu 50% faţă de 2020

David Alb, Senneville: În 2020, am intrat cu prăjituri...

Autor: Florentina Niţu

13.04.2023, 16:30 170

Intrarea în retail a susţinut creşterea accelerată a cifrei de afaceri a grupului Senneville Pentru acest an aşteaptă 5 milioane de euro.

Senneville, un business aflat la a treia generaţie, cu o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de euro în 2022, vinde în prezent prăjituri în locaţiile proprii din Timişoara, în insulele de pe galeriile mallurilor sau ale hipermarketurilor, în magazine francizate şi în ultimii trei ani a ajuns în peste 500 de magazine de retail modern, a spus pentru ZF David Alb, proprietarul companiei.

„În 2020, am intrat în câteva magazine Profi, Carrefour şi Mega Image, iar acum suntem în cel puţin 500 de locaţii, în care livrăm săptămânal sau chiar zilnic, în funcţie de judeţ. (...) Avem un departament de distribuţie şi livrăm în opt judeţe săptămânal, de luni până duminică, pentru că avem cerere mare. Suntem cu preţurile la media pieţei şi avem retenţie foarte bună a clienţilor“, a spus David Alb.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO