Companii

Decathlon realizează în România peste 60% din producţia a 20 de modele de bocanci

Decathlon realizează în România peste 60% din...

Autor: Cristina Roşca

23.05.2019, 00:07 1538

Gigantul francez Decathlon, care are peste 1.500 de maga­zine în circa 50 de ţări, produce în România peste 60% din producţia a 20 de modele de bocanci. Aceste produse sunt vândute apoi în toată reţeaua gigantului. Producţia este realizată de Raffaello Shoes, cel mai mare producător de pantofi din România.

Decathlon produce în România mai multe tipuri de articole, precum biciclete, pantofi de drumeţie şi escaladă, bo­canci de vânătoare şi costume de triatlon.

„Caută eticheta «Fabricat în România» în magazinele noas­tre. Suntem mândri că în România producem peste 60% din cantităţile a 20 de modele (de bocanci de dru­me­ţie) comercializate în întreaga Europă, desfăşurându-ne activitatea în unitatea Raffaello din Bucureşti, alături de peste 800 de angajaţi“, potrivit Decathlon.

Bocancii de vânătoare Crosshunt 300 de la Solognac sunt produşi 100% în România şi comercializaţi în întrea­ga Europă. La fel, espadrilele pentru căţărat Simond şi costumele de triatlon.

Firma care produce bocanci de drumeţie pentru De­cathlon este Raffaello Shoes Factory, cel mai mare pro­ducător de pantofi din România, cu afaceri de aproape 300 mil. lei în 2017. Numele Raffaello Shoes Factory nu spune prea multe, însă este o companie care în mai puţin de 10 ani de la fondare a ajuns în topul celor mai mari pro­ducători de încălţăminte, la vârful exportatorilor de profil şi unul din marii angajatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO