Companii

Deloitte Best Managed Companies. Transportatorul român Romstyl a ajuns la afaceri de 33 mil. euro şi 423 de angajaţi

Doru Ştefan, CEO, Romstyl: Dacă acum un an mulţumeam băncii Transilvania pentru faptul că în istoria Romstyl a avut un cuvânt mare de spus, anul acesta mulţumesc Deloitte pentru faptul că au avut încredere că suntem pe drumul cel bun.

Doru Ştefan, CEO, Romstyl: Dacă acum un an mulţumeam băncii Transilvania pentru faptul că în istoria Romstyl a avut un cuvânt mare de spus, anul acesta mulţumesc Deloitte pentru faptul că au avut încredere că suntem pe drumul cel bun.

Autor: Răzvan Botea

06.03.2024, 00:06 292

Romstyl Impex, jucător român din logistică şi transporturi, a ajuns la afaceri de 33 mil. euro şi 423 de anga­jaţi, conform datelor furni­zate de companie pentru programul Deloitte Best Managed Companies. Acestea sunt cele mai recente cifre publice, aferente anului 2022. Datele au fost prezentate la Gala Deloitte Best Managed Companies, în condiţiile în care Romstyl Impex a fost una dintre companiile care au participat pentru a doua oară consecutiv la programul Deloitte şi a obţinut recertificarea.

„Dacă acum un an mulţumeam băncii Transilvania pentru faptul că în istoria Romstyl a avut un cuvânt mare de spus, anul acesta mulţumesc Deloitte pentru faptul că au avut încredere că suntem pe drumul cel bun“, a spus Doru Ştefan, CEO Romstyl, la conferinţa organizată în parteneriat cu ZF.

La a doua participare, chiar dacă traseul prin pro­gramul de workshopuri şi consultanţă este mai scurt, sunt aceleaşi criterii care trebuie îndeplinite pentru ca o com­panie să primească certificarea Best Managed.  Patru com­panii antre­pre­noriale ro­mâ­neşti au participat şi au fost certificate atât la prima, cât şi la cea de-a doua ediţie a pro­gramului Deloitte Best Managed Companies din România.

„Este o mare bucurie să vedem companii care au venit înapoi la recertificare, pentru că asta confirmă faptul că important este şi procesul care duce la certificare, pentru că încă o dată e vorba de o investiţie de timp din partea top management-ului şi avem convingerea că nu s-ar realiza dacă nu s-ar fi identificat valoare în aceasta. Drept urmare, îi încurajăm şi pe cei care au primit anul acesta certificarea să participe din nou“, a spus la acelaşi eveniment Andrei Burz-Pînzaru, partener la Reff & Asociaţii, Deloitte Legal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO