Companii

Deloitte CFO Summit 2023. Zeno Căprariu, Deloitte România: Majoritatea directorilor financiari se aşteaptă ca afacerile să crească în 2023, dar numai un sfert prognozează şi creşterea profitului. Peste 4 din 10 directori financiari se aşteaptă ca numărul de angajaţi şi cheltuielile de capital să crească în următoarele 12 luni

Zeno Căprariu, Deloitte România

Zeno Căprariu, Deloitte România

Autor: Răzvan Botea

17.02.2023, 12:42 217

Majoritatea directorilor financiari din România se aşteaptă ca  afacerile companiilor în care lucrează să crească, arată studiul anual CFO Survey derulat de Deloitte. În aceeaşi vreme însă, doar un sfert dintre respondenţii sondajului se aşteaptă ca şi profitul companiei să crească.

„Majoritatea directorilor financiari se aşteaptă totuşi la o creştere a veniturilor companiilor în care lucrează în 2023, care însă nu se va reflecta în creşterea profitabilităţii decât pentru 24% dintre respondenţi“, a spus Zeno Căprariu, par­tener audit la Deloitte România şi coordonatorul CFO Program în România.

El a prezentat rezultatele sondajului în cadrul conferinţei Deloitte/ZF CFO Summit, aflată în 2023 la a patra ediţie. Potrivit studiului, mai mult de 4 din 10 directori financiari din România se aşteaptă să crească atât numărul de angajaţi, cât şi cheltuielile cu investiţiile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO