Companii

Directorul executiv al grupului Medicover: „România creşte mai mult decât alte pieţe. În ultima vreme suntem mai activi în achiziţii”

Directorul executiv al grupului Medicover: „România...

Autor: Georgiana Mihalache

21.11.2017, 14:20 379

Piaţa românească de servicii de sănătate private este atractivă pentru investitori, iar contextul economic face din România „motorul Europei”, motiv pentru care bugetul public al sănătăţii ar trebui să crească şi să fie folosit pentru servicii destinate oamenilor care nu pot plăti îngrijirea medicală în regim privat, susţine Fredrik Ragmark, directorul executiv al grupului Medicover. „România creşte puţin mai mult decât alte pieţe, sunt multe lucruri pe care le vom face în România. Suntem mai activi recent în achiziţii. România este o ţară bună pentru noi, suntem un angajator important. De doi ani vedem că economia este puternică, uneori prea puternică. România este motorul Europei în ce priveşte creşterea. Începi să vezi că inflaţia revine, cu acest tip de creştere economică, toate activităţile şi prin şomajul scăzut. Dacă te uiţi la Europa, România pare să fie locul unde economia creşte cel mai mult”, a spus Fredrik Ragmark.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO