Distribuitorul de suplimente alimentare Secom are un nou director de resurse umane, cu experienţă în FMCG şi sectorul industrial

9 mar 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Gabriel Chivase este noul director de resurse umane al Secom, importator şi distribuitorul de suplimente alimentare controlat de familia Costea. El a preluat funcţia începând din noiembrie anul trecut, având o experienţă de peste 18 ani în companii precum Groupama Asigurări, Wrigley sau Ursus Breweries.

Înainte de a deveni directorul de HR al Secom, Gabriel Chivase a ocupat timp de un an şi opt luni funcţia de project manager în cadrul HeidelbergCement, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2018

 
Cuvinte cheie:
suplimente alimentare
, Secom
, Gabriel Chivase
, director de resurse umane
, FMCG
, sectorul industrial
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide