Companii

Distribuitorul de vopseluri Color Smart a obţinut o hotărâre definitivă în instanţă pentru eliminarea unei postări denigratoare publicată de altă firmă în Social Media

Distribuitorul de vopseluri Color Smart a obţinut o...

Autor: Roxana Rosu

10.10.2022, 14:30 214

Casa de avocatură Filip & Company a reprezentat în instanţă  firma Color Smart, unul dintre cei mai importanţi  distribuitori de vopseluri premium de interior şi exterior din România, într-un proces în urma căruia a obţinut o hotărâre  definitivă în procedura ordonanţei preşedinţiale privind eliminarea unei postări publicate pe internet de un concurent.

Mesajul postat online conţinea acuzaţii denigratoare la adresa clientului.

Echipa de litigii formată din Alin Grapă (senior associate) şi Mălina Palade (associate) au obţinut soluţia favorabilă şi executorie de primă instanţă în aproximativ o lună de la publicarea materialului denigrator pe internet. Soluţia de primă instanţă a rămas definitivă ca urmare a hotărârii pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti.

Postarea publicată pe internet ce a fost eliminată că urmare a hotărârilor instanţelor judecătoreşti conţinea un text scris şi un material video, prin care un fost distribuitor local şi actual concurent al Color Smart transmitea publicului că acesta din urmă nu ar vinde produse autentice Benjamin Moore, respectiv că produsele şi serviciile Color Smart ar fi inferioare celor comercializate de concurentul său.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO