Companii

Dragoş Anastasiu, CEO al Eurolines România: Eşecul este sursa noastră de învăţare

Dragoş Anastasiu, CEO Eurolines România

DESEN: Romeo Răileanu

Dragoş Anastasiu, CEO Eurolines România DESEN: Romeo Răileanu

Autor: Mirabela Tiron

06.03.2023, 08:30 458

♦ „Este o oportunitate să o iei de la zero, să înveţi, să aduci aminte de proiectul „I love failure“.

Starea de dificultate pentru un an­tre­prenor este în fiecare zi, nu trebuie pri­vită ca o chestiune care apare brusc, iar ideea de restructurare pentru înseam­nă o  permanentă inovare şi este un lucru la care trebuie să te gândeşti în fiecare zi, a spus Dragoş Anastasiu, CEO, Eurolines România, la con­ferinţa ZF „Restructurarea preventivă- o soluţie pentru a evita insolvenţa“.

„Pentru mine restructurarea este daily business şi mă bucur de restructurare chiar înainte să intru în proceduri, nu am ajuns să intru deşi aveam nevoie. Este o criză permanentă, antreprenorii sunt ca un boxeur care primeşte pumni din toate zonele şi dovedeşte rezilienţă de fiecare dată. Eu am fost permanent în criză, în necesitatea de restructurare, am făcut 28 de firme în ultimii 27 de ani, cel puţin una dacă nu 10 sunt în probleme, mă uit la una şi o resuscitez“, a declarat antre­prenorul.

Anteprenorul trebuie să privească restructurarea ca pe un proces pemanent şi normal, dar are nevoie şi de ochi din afară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO