Dragoş Bîlteanu vrea să construiască 40 de blocuri în cartierul Militari, cu peste 1.700 de apartamente

Secțiune susținută de Medlife Logo

21 mar 2018 Autor: Bogdan Alecu

Omul de afaceri Dragoş Bîlteanu, prin firma H4L De­velop­ment, vrea să demareze anul acesta proiectul rezi­denţial West Garden de pe b-dul Iuliu Maniu din Capitală, pe terenul fostei fabrici de saltele Victoria. Investiţia va fi de 30 de milioane de euro în prima fază. Dragoş Bîlteanu a condus între 2012 şi 2014 SIF Banat-Crişana şi Rom­energo între 2008 şi 2012.

El a cumpărat anul trecut terenul de 6,3 hectare din car­tierul Militari, într-o tranzacţie evaluată, potrivit cal­culelor ZF, la circa 7-10 milioane de euro, în condiţiile în care în zonă terenurile sunt tranzacţionate la circa 120-200 de euro metrul pătrat, în funcţie de suprafaţă, poziţie şi dis­tan­ţa până la metrou. Construcţia pro­iec­tu­lui va demara efectiv în luna octom­brie a acestui an.

Oficial, proiectul este repre­zen­tat de Liviu Ioneanu şi Ionuţ Bîltea­nu, amândoi în calitate de Co-CEO ai H4L Development.

„Ansamblul rezidenţial West Garden se va construi în Bucu­reşti, în zona de vest a oraşului, (vi­zavi de Mi­li­tari Shopping Center), aproape de staţia de me­trou Preciziei. Ansamblul va avea peste 40 de blocuri şi peste 1.700 de apartamente. Am gândit 1.800 de lo­curi de parcare, toate sub­te­ra­ne (cel puţin unu pentru fiecare apar­ta­ment) şi am proiectat totul astfel încât maşinile să fie departe de spa­ţi­ile verzi şi de grădinile interioa­re. Esti­măm că valoarea investiţiei va fi în primă fază de peste 30 de milioa­ne de euro“, a spus Liviu Ioneanu.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Dragoş Bîlteanu
, constructie
, blocuri
, locuinte
, Militari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide