Companii

Dragoş Frăţilă, director general al Teleferic Grand Hotel: Am demarat un proiect imobiliar lângă Braşov, unde construim 32 de vile. E o investiţie de 15 milioane euro. Compania care administrează hotelul din Poiana Braşov a înregistrat venituri de 8 milioane euro în 2022.

Dragoş Frăţilă, director general al Teleferic Grand...

Autor: Miruna Diaconu

24.03.2023, 16:45 2648

Dragoş Frăţilă, directorul general al Teleferic Grand Hotel din Poiana Braşov, spune că nu există planuri semnificative de investiţii pentru hotelul din staţiunea braşoveană, însă au demarat un proiect imobiliar lângă Braşov în urma unei investiţii de 15 milioane euro.

„Nu avem mari investiţii de făcut în ca­drul hotelului. Avem demarat un proiect imo­biliar lângă Braşov, unde construim 32 de vile, 16 dintre acestea urmând a fi fina­lizate la sfârşitul lunii iulie 2023. Valoarea pro­iectului este de aproximativ 15 milioane euro“, spune Dragoş Frăţilă pentru ZF.

Compania care administrează hotelul din Poiana Braşov, Tint SRL, controlată de antreprenorul Ştefan Ţînţ, se numără printre cei mai mari operatori din ospitalitatea braşoveană, având afaceri de 5,5 milioane euro în 2021. Directorul general al hotelului spune că anul 2022 a fost unul bun atât din perspectiva veniturilor, fiind înregistrate încasări de aproape 8 milioane euro, cât şi în privinţa gradului de ocupare, care a fost de circa 80% la nivelul anului trecut. Peste 60.000 de turişti au ajuns la Teleferic Grand Hotel în 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO