Companii

Dragoş Răducan, Federaţia Patronatelor din Turism: Sărbătorile de iarnă sunt compromise cu restricţiile din acest moment. Dacă se vor relaxa, vom găsi soluţii

Dragoş Răducan, Federaţia Patronatelor din Turism:...

Autor: Miruna Diaconu

21.10.2020, 00:07 312

Deşi hotelierii şi proprietarii de restaurante se aşteaptă ca petrecerile de sărbători să nu aibă loc anul acesta, cerere există, astfel că oamenii au început să rezerve diferite pensiuni pentru sărbătorile de iarnă.

Dragoş Răducan, prim-vicepreşe­dinte executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, spune că dacă actualele restricţii impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii virusului vor continua să fie şi în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci petrecerile nu vor putea avea loc, ceea ce înseamnă că sărbătorile de iarnă din acest an sunt compromise.

„Din punctul de vedere al petrecerilor de sărbători, prin festivităţi şi mese bogate, nu cred că se va putea pentru că dacă acum trebuie să  purtăm mască pe stradă, nu putem merge la o petrecere şi să purtăm mască sau mesenii vor purta puţin masca la început, apoi o vor da jos. Nu văd în actualul context cum s-ar putea petrece Crăciunul şi Revelionul. Cu restricţiile din acest moment, sărbătorile de iarnă sunt compromise, dacă se vor relaxa vom găsi soluţii“, spune pentru ZF Dragoş Răducan, prim-vicepreşedinte executiv al FPTR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO