Companii

După Afaceri Premium. Freelancerii, antreprenorii şi angajaţii au dat vara aceasta birourile pe terase pentru munca remote

După Afaceri Premium. Freelancerii, antreprenorii şi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.10.2020, 20:15 142

Pentru că remote work capătă alte valenţe în aceste vremuri, există şi potenţial de business de exploatat în acest context. Aşa a apărut Pluria, o platformă care agregă locuri în care se poate lucra remote, creată de antreprenorul Andrei Creţu, fondatorul reţelei 7card, de acces la sălile de fitness.

Freelancerii, antreprenorii, dar şi angajaţii corporaţiilor au dat, vara aceasta, birourile clasice, pe terase din Bucureşti potrivite pentru munca remote. Apetitul pentru a lucra din cafenele, de pe terase sau din restaurante nu este însă nou, ci există de mult mai multă vreme, scrie revista de lifestyle de lux După Afaceri Premium, supliment lunar al Ziarului Financiar.

Coftale, de pildă, este unul dintre locurile care au fost tot timpul un adevărat hub pentru persoanele care lucrează remote, aşa că, pentru Antonio Iftimescu, proprietarul localului, şi echipa lui, ultimele luni au fost doar business as usual.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO