Companii

Eldrive România instalează staţii de încărcare pentru maşini electrice în centrele comerciale Supernova

Eldrive România instalează staţii de încărcare...

Autor: Bogdan Alecu

11.09.2023, 17:15 230

Eldrive România, compania care deţine reţeaua de staţii de încărcare cu acelaşi nume, a demarat instalarea de staţii de încărcare pentru maşini electrice în parcările centrelor comerciale deţinute de către grupul imobiliar austriac Supernova.

Staţiile de încărcare Eldrive România incluse în parteneriatul cu Supernova vor fi amplasate pentru început în Piteşti, Bucureşti (Pantelimon, Alexandriei, Lujerului), Bacău, Constanţa şi Drobeta-Turnu Severin.

Contractul cu cei de la Supernova vine după parteneriatul cu cei de la JOY Retail Park, în urma căruia au montat primele staţii în Calafat, judeţul Dolj, Sovata (judeţul Mureş), apoi Dorohoi şi Roznov (judeţul Neamţ).

În luna septembrie au fost date deja în folosinţă 8 staţii de încărcare în complexul comercial Supernova Piteşti, care pot deservi simultan până la 10 automobile electrice, respectiv 6 staţii în Bucureşti (parcarea Cora Pantelimon), care pot încărca simultan 8 vehicule electrice. Pentru următoarele amplasamente sunt propuse configuraţii similare, proiectate în funcţie de cerinţele utilizatorilor din zonă şi adaptate la spaţiul şi condiţiile tehnice disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO