Companii

ELI Parks dezvoltă pentru RetuRO centrul logistic regional din Ploieşti, de 6.200 mp

ELI Parks dezvoltă pentru RetuRO centrul logistic...

Autor: Bogdan Alecu

28.03.2024, 00:05 2814

ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piaţa românească de logistică şi industrial, a semnat pentru extinderea operaţiunilor RetuRO în cadrul ELI Park Ploieşti. RetuRO, administratorul Sistemului de Returnare a Depozitelor (DRS), se alătură ELI Parks Ploieşti, obţinând un contract pe termen lung pentru spaţii industriale de peste 6.200 de metri pătraţi.

„La ELI Parks, apreciem parteneriatul cu RetuRO şi asistăm la extinderea acestuia în cele două locaţii ale ELI Parks. Decizia lor de a se extinde în unitatea noastră din Ploieşti, care acoperă 6.200 mp, demonstrează încrederea lor în capacitatea noastră de a oferi infrastructură durabilă şi de a le susţine misiunea. Aşteptăm să colaborăm îndeaproape cu RetuRO atât în Ploieşti, cât şi în Bacău, avansând obiectivele noastre comune de sustenabilitate şi gestionare responsabilă a deşeurilor“, a declarat Andrei Jerca, managing director al ELI Parks.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO