Constructii & Imobiliare

Elveţienii de la Sika semnează cu ELI Parks pentru închirierea a peste 4.500 mp de spaţii logistice şi birouri în Buftea

Elveţienii de la Sika semnează cu ELI Parks pentru...

Autor: Cristina Bellu

18.03.2024, 11:27 279

Compania elveţiană de materiale de construcţii Sika îi extinde operaţiunile din România în urma semnării unui contract de închiriere a 4.500 de metri pătraţi de spaţii logistice şi de birouri în ELI Park 4, proiect aflat în portofoliul ELI Parks, unul dintre principalii dezvoltatori de pe piaţa imobiliară logistică şi industrială din România.

"Suntem încrezători că prezenţa Sika România va îmbogăţi şi mai mult comunitatea noastră de afaceri vibrantă.", spune Andrei Jerca, director general al ELI Park.

Clădirea închiriată de Sika România ocupă o suprafaţă de 4.300 de metri pătraţi de spaţii logistice şi 220 de metri pătraţi de birouri.

"Bucureştiul şi împrejurimile sale reprezintă cea mai mare piaţă din România, prin urmare, deschiderea noului nostru depozit din Buftea a fost o decizie strategică importantă.", adaugă Laurenţiu Ştefănescu, Director General Sika România.

Reţeaua de parcuri logistice şi industriale de clasă A, ELI Parks, este dezvoltată în parteneriat de către grupul Element, fondat de Ionuţ Dumitrescu, şi D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiţii D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Pe lângă hubul din zona de Nord-Vest a Capitalei, dezvoltatorul lucrează la o serie de proiecte în Iaşi, Ploieşti şi Bacău.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO