Cu maşina la pompa de benzină sau la încărcătorul electric? Aflaţi răspunsul la ZF Power Summit ´18

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 feb 2018 Autor: Roxana Petrescu

Reprezentanţii celor mai mari companii petroliere, dar şi cei ai constructorilor auto participă la ZF Power Summit ‘18 pentru a discuta despre cum va arăta mixul de mobilitate pe termen lung.

Potrivit unui studiu realizat de EY, la nivel european, până în 2025, vehiculele electrice vor ajunge la paritate cu vehiculele tradiţionale, cu combustie internă, în ceea ce priveşte costurile şi performanţele. Dacă azi maşinile electrice nu reprezintă decât 2% din parcul auto european, până în 2025 acestea vor ajunge la 10%, adică de la 0,4 milioane de unităţi la 14,3 milioane de maşini.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
vehicule
, zf
, auto
, summit
, benzina
, masini electrice
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide