Energie

Cum va arăta următoarea generaţie de campioni în utilităţi, ce tranzacţii urmează şi cand va înlocui Romania lemnele cu gazul?

Cum va arăta următoarea generaţie de campioni în...

Autor: Roxana Petrescu

14.02.2017, 00:04 747

ZF Power Summit '17 - Fuel for the Future a­junge anul acesta la cea de-a şasea ediţie, calitatea dis­cuţiilor şi calibrul speakerilor făcand din această con­ferinţă un eveniment de referinţă pe piaţa energiei.

ZF Power Summit, eveniment care va avea loc în perioada 20-21 februarie, sala Atlas a hotelului Radisson Blu din Bucureşti, este totodată conferinţa care deschide arena evenimentelor găzduite de platforma de business intelli­gence marca ZF.

Respectăm principiile care au transformat ZF Power Summit într-un etalon: cei mai puternici jucători din energie, petrol şi gaze, cei mai buni specialişti, auto­rităţi şi factori de de­cizie. Două zile. Dez­bateri spumoase în locul pre­zen­tărilor rigide. Sute de parti­cipanţi, sute de între­bări, mai mulţi invitaţi speciali ca niciodată.

În 2017, ZF Power Summit va fi despre ino­vaţie, despre mutări surprinzătoare, apetit de achi­ziţii şi anticipări de tendinţe. Contextul ne obligă. Unul dintre paneluri va fi dedicat utilităţilor, sector condus de giganţi de miliarde de euro, care în acest moment sunt obligaţi la schimbare dacă vor să reziste în piaţă.

Cum va arăta furnizorul universal de utilităţi, ce apetit de achiziţie au aceste com­panii? Într-o ţară bogată în gaze naturale şi cu un excedent de pro­ducţie de energie, de ce jumă­tate din populaţie se mai încăl­zeşte cu lemne? Cum vor evolua facturile la ener­­gie după această iar­nă extrem de fier­binte? Dar cele de gaze du­pă importurile re­cord?

Cei mai puternici jucători din piaţa de profil au răspuns afirmativ invitaţiei la dezbatere lansată de Zia­rul Financiar. Eric Stab, pre­şedinte & CEO al ENGIE Romania, Frank Haj­­di­njak, director gene­ral al E.ON Romania, Lu­cia Gur­duza, director ge­ne­ral al Conef Gaz sau Şte­fan Marcu, director la A.T. Kearney Romania şi Po­lo­­nia vin pe 20 februarie într-un panel în care piaţa utilită­ţilor va fi descusută de secrete. Fiţi alături de noi!

ZF Power Summit 2017 - Fuel for the Future. Două zile. Totul despre energie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO