Energie

România, ţara cu cel mai slab serviciu de distribuţie a energiei. Cum se împacă nevoia de investiţii cu noile măsuri fiscale? Aflaţi la ZF Power Summit 2019

România, ţara cu cel mai slab serviciu de distribuţie...

Autor: Roxana Petrescu

31.01.2019, 19:25 608

Aproape cinci ore stau în întuneric consumatorii români de energie din cauza întreruperilor neplanificate în alimentarea cu electricitate, aceasta fiind cea mai slabă performanţă la nivel european. Mai departe, facturile tot cresc, astfel că aproape unu din patru consumatori are dificultăţi în achitarea facturilor lunare.

La început de 2019, an care dă startul unei noi perioade de reglementare şi marchează intrarea în vigoare a unor noi măsuri fiscale pentru jucătorii din energie, ZF îi cheamă la masa dezbaterilor pe cei care ţin România în priză, marii distribuitori de electricitate, pentru a afla ce este de făcut.

Corina Popescu, cea care recent a fost numită pe mandat de patru ani la conducerea Electrica, cel mai mare jucător din domeniul dis­tri­buţiei de energie, Ondrej Safar, noul di­rec­tor peste operaţiunile CEZ România, şi Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România, vin la cea de-a opta ediţie a ZF Power Summit pentru a vedea cum poate ieşi România din beznă.

Cum arată planurile de investiţii ale celor mai mari distribuitori de energie în noua pe­rioadă de reglementare? Când vor resimţi clienţii creşterea preţurilor în facturi în zona de industrie? Ce înseamnă pentru furnizorii de energie care au pariat pe piaţa concu­ren­ţia­lă casnică îngheţarea preţurilor pentru ur­mă­torii trei ani? Ce soluţii energetice noi mai vedem anul acesta pe piaţă? Realist, când poate trece România de la ore la zeci de minute de întreruperi neplanificate? Chiar va de­cola segmentul pro­su­matorilor?

Acestea sunt doar câ­te­va dintre te­mele de dis­cu­ţii pe care le vom abor­da, iar alături de noi vor fi cei mai avizaţi specialişti pentru a oferi răspunsurile necesare.

ZF Power Sum­mit, confe­rin­ţa care s-a transfor­mat într-o referinţă pent­ru piaţa energiei prin calibrul invitaţilor săi şi prin calitatea dezbaterilor, va avea loc anul acesta în perioada 19-20 februarie la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, Bucuresti.

În 2019 ducem tradiţia mai departe şi vă invităm să participaţi activ la un nou ZF Power Summit, modificările fiscale venite pe final de an 2018, dar şi investiţiile necesare în domeniu generând premisele perfecte pentru dezbateri mai intense ca niciodată.

Pentru informaţii actualizate legate de agendă sau de speakerii confirmaţi, consultaţi zilnic secţiunea www.zf.ro/conferinte şi pagina specială dedicată evenimentului ZF Power Summit 2019.

 

ZF Power Summit, conferinţa care s-a transformat într-o referinţă pentru piaţa energiei prin calibrul invitaţilor săi şi prin calitatea dezbaterilor, va avea loc anul acesta în perioada 19-20 februarie, la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO