Energie

Cum se schimbă planul de investiţii al unuia dintre jucătorii cheie din sectorul energetic după galopul preţurilor? Aflaţi de la Eric Stab, president & CEO ENGIE România, la ZF Power Summit 2022, 22-24 februarie

Cum se schimbă planul de investiţii al unuia dintre...

Autor: Roxana Petrescu

21.02.2022, 13:54 150

Eric Stab, preşedinte & CEO ENGIE România, cea mai mare companie de distribuţie din sectorul gazelor naturale, va participa la cea de-a 11-a ediţie a ZF Power Summit, în calitate de speaker.

Lansat în 2012, ZF Power Summit s-a transformat într-una din cele mai credibile platforme de discuţii dedicată în exclusivitate industriei energetice, reuşind an de an să adune în jurul temelor propuse elita sectorului care ţine o întreagă economie în mişcare. Anul acesta, mai mult ca niciodată, evenimentul se va concentra, alături de invitaţii săi, să identifice direcţiile necesare astfel încât oportunităţile aduse de tranziţia energetică să devină instrumente pentru relansarea unui sector aflat acum în tensiune maximă.

Care este impactul schemei de sprijin asupra ENGIE România şi care sunt măsurile necesare de la 1 aprilie? Care vor fi proiectele cheie de investiţii ale ENGIE România pentru 2022 şi care sunt direcţiile spre care trebuie să se orienteze România în scopul siguranţei sale energetice, la un nivel de cost accesibil pentru consumatori?

Aflaţi răspunsurile direct de la Eric Stab, preşedinte & CEO ENGIE România, unul dintre cei mai puternici executivi din sectorul energetic local.

ZF Power Summit, cel mai important eveniment al platformei de informaţii ZF, ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, complexitatea contextului în care se desfăşoară dezbaterile determinându-ne, pentru prima dată, să extindem durata evenimentului la 3 zile de dialog, în perioada 22-24 februarie. Evenimentul va putea fi urmărit online pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO