Un prim reactor nuclear cu temperaturi ridicate ar putea fi lansat în Polonia după 2030

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 nov 2017 Autor: Catalina Apostoiu

Gigantul din sectorul cuprului KGHM şi grupul de rafinare PKN Orlen, ambele din Polonia, ar putea fi interesaţi să construiască reactoare nucleare cu temperature ridicate (HTR), scrie Warsaw Voice. 

Grupul polonez Azoty şi-a exprimat interesul faţă de această tehnologie, însă CEO-ul său adjunct Pawl Lapinski subliniază că aceasta este doar o idee. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
polonia
, ridicare
, lansare
, reactor nuclear
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide