CONFERINŢĂ ZF ENERGIE 2017

Viorel Tudose, acţionar, Getica Power: Presiunea pusă de consumator pe furnizor şi panica din noiembrie 2016 ne-au dus la preţurile catastrofale de iarna trecută

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 dec 2017 Autor: Alex Ciutacu

Presiunea pusă de consumatorul final pe furnizor şi de furnizor la rândul său pe producător, împreună cu panica din noiembrie 2016 ne-au dus la creşterea catastrofală de preţuri cu care n-am întâlnit iarna trecută, spune Viorel Tudose, acţionar, Getica Power, în cadrul evenimentului ZF Energie 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
furnizor
, preturi
, panica
, presiune
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide