Companii

Familia Pavăl, proprietara Dedeman, renunţă la fondul de investiţii Equiliant Capital şi îşi concentrează atenţia pe Pavăl Holding

Familia Pavăl, proprietara Dedeman, renunţă la fondul...

Autor: Cristina Roşca

19.01.2024, 00:06 9190

Lansat în urmă cu circa cinci ani de către cei mai puternici antreprenori români – Adrian şi Dragoş Pavăl, acţionarii Dedeman –, Equiliant Capital era un fond de investiţii pentru companiile antreprenoriale româneşti de talie medie şi mijlocie.

Familia Pavăl, proprietara retailerului de bricolaj Dedeman, renunţă la fondul de investiţii Equiliant Capital, lansat în 2019 pe piaţă, şi îşi concentrează atenţia pe Pavăl Holding, un vehicul de investiţii pe care l-a folosit de-a lungul timpului atât pentru achiziţii pe Bursă, cât şi pentru tranzacţii în afara pieţei de capital.

„Activitatea fondului de investiţii Equiliant Capital a fost preluată de Pavăl Holding, care se comportă de fapt şi ca un fond de investiţii. Pavăl Holding investeşte în mod diversificat resursele disponibile ale familiei Pavăl şi administrează eficient participaţiile deţinute, beneficiind şi de avantajul şi competenţele unui Family Office“, spun oficialii Pavăl Holding.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO