Companii

FAN Courier s-a asociat cu OMV Petrom. „Clienţii noştri vor putea lăsa coletele în benzinăriile Petrom“

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier: Ne aşteptăm să creştem vânzările cu acest nou serviciu.

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier: Ne aşteptăm să creştem vânzările cu acest nou serviciu.

Autor: Mirabela Tiron

27.01.2015, 07:00 2436
FAN Courier, liderul pieţei de curierat, cu afaceri de peste 270 mil. lei (60 mil. euro), s-a asociat cu compania de petrol şi gaze OMV Petrom în cadrul unui proiect prin care curierii pot prelua coletele clienţilor din 300 de staţii Petrom.
 
„Ne place să inovăm. Prin acest serviciu, clienţii pot lăsa la orice oră un colet într-o benzinărie OMV Petrom, pe care noi îl vom livra în 24 de ore în orice zonă din ţară. Este un ser­vi­ciu adresat mai mult persoanelor fizice, pentru că pachetele per­soanelor juridice le ridicăm de la sediu“, a declarat pentru ZF Adrian Mihai, unul din cei trei acţionari ai companiei de curierat FAN Courier.
 
Compania va prelua colete din 300 de benzinării. OMV Pe­trom are o reţea de aproape 550 de benzinării în toată ţara.
 
„Plata livrării coletului se va face de către client printr-un sms, iar ulterior acesta îşi va pu­tea ur­mă­ri coletul, care nu tre­buie să ai­bă mai mult de cinci kilo­grame. Ne aşteptăm să creş­tem vân­ză­rile cu acest nou ser­vi­ciu“, a spus Adrian Mi­hai, fără să avanseze însă o ţintă de vân­zări în urma semnării acestui parteneriat.
 
Cei trei antreprenori români  Adrian şi Neculai Mihai şi Felix Pă­trăş­canu şi-au dezvoltat afacerea pas cu pas, ajungând de la trei ex­pe­diţii pe zi realizate cu auto­turis­me­le Dacia proprii în 1998 la  peste 70.000 de expediţii pe zi în pre­zent. Intrarea operatorilor de te­le­fo­nie mobilă pe piaţa româ­neasc­ă în 1997-1998 a provocat o explozie a pieţei de curierat, ceea ce a con­tri­buit foarte mult la evo­lu­ţia businessului FAN Courier.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO