Companii

FAN Courier: Vom prelua coletele clienţilor şi din magazinele Inmedio şi Relay

FAN Courier: Vom prelua coletele clienţilor şi din...

Autor: Mirabela Tiron

24.07.2012, 14:20 707

FAN Courier, cu afaceri de 40 de milioane de euro, va lansa din 1 august un serviciu, collect point, prin care clienţii vor putea plasa coletele în reţeaua magazinelor Relay şi Inmedio. “Coletele vor putea fi plasate în oricare din cele 40 de magazine ale reţelelor Inmedio şi Relay.

Plata se va efectua printr-un SMS transmis de expeditor, iar serviciul este disponibil tuturor persoanelor care deţin un telefon mobil cu o cartelă activă în reţelele Orange, Vodafone si Cosmote", potrivit oficialilor companiei. Reţelele Inmedio şi Relay permit plasarea unei expediţii, în unele zone chiar până la orele 23.00, şapte zile, a declarat Adrian Mihai, acţionar FAN Courier.

Serviciul Collect Point permite expedierea de plicuri şi colete cu greutatea de maxim 5 kilograme. În ce companiile private încearcă să atragă mai mulţi clienţi prin introducerea de noi servicii şi facilităţi, Poşta  Română abia reuşeşte să iasă de pe pierderi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO