Fast-foodurile Dabo Döner au acoperit 25 de oraşe în patru ani. Românii lasă anual în restaurantele de tip fast-food circa 2 mld. lei

12 oct 2017 Autor: Cristina Rosca

Fast-foodurile cu specific turcesc Dabo Döner au ajuns să acopere oraşele mari şi medii ale ţării cu un total de 29 de unităţi, dintre care 27 în sistem de franciză. Planurile companiei nu se opresc însă aici, ba din contră, fondatorii caută parteneri pentru a se extinde în sistem de franciză în mai multe centre urbane din ţară precum Bucureşti, Satu Mare, Deva sau Arad, dar şi la Londra.

„Primul fast-food Dabo Döner s-a deschis în mai 2013 în Sibiu. Această afacere a pornit în urma unei colaborări cu Atlantik Döner din Nürnberg (o afacere de tip Döner kebab din Germania – n.red.). Afacerea a început bazându-se pe experienţa acumulată pe parcursul a 16 ani de activitate în domeniu a adminis­tratorului societăţii“, spun oficialii Dabo International SRL, compania care a por­nit businessul Dabo Döner.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Fast-fooduri
, Dabo Döner
, restaurante
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide