Companii

Firma Alexandra Residence Design, deţinută de antreprenorul Marian Ion, a semnat un acord cu grupul francez Accor pentru operarea unui hotel Ibis în Tunari. ”Accor vizează consolidarea unei reţele de 45-50 de hoteluri în România sub diferite branduri în următorii ani”

Firma Alexandra Residence Design, deţinută de...

Autor: Roxana Rosu

02.07.2020, 09:22 755

Firma Alexandra Residence Design, deţinută de antreprenorul Marian Ion, a semnat un acord de management cu grupul francez Accor pentru operarea unui nou hotel sub brandul Ibis, în Tunari, în apropierea viitorului Terminal 2 al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Proprietarul hotelului are în portofoliu şi Complexul Alexandra Residence, situat tot în Tunari.

Viitorul hotel ibis va face parte dintr-un complex multifuncţional, care include un centru SPA şi de wellness şi un spaţiu de evenimente de aproximativ 1.000 mp. Cele două clădiri vor fi conectate cu hotelul printr-o pasarelă. Inaugurarea hotelului ibis Henri Coanda Airport Terminal 2 şi a Centrului de Evenimente şi Conferinţe este planificată pentru finalul anului 2022.

”Accor vizează consolidarea unei reţele de 45-50 de hoteluri în România sub diferite branduri în următorii ani. Căutăm în mod activ oportunităţi pe piaţă, astfel încât să le oferim proprietarilor şi potenţialilor investitori întregul nostru suport, instrumentele de care dispunem, reţeaua de distribuţie şi expertiza pe care o deţinem. În acest sens, considerăm parteneriatul cu Alexandra Residence Design un pas important în dezvoltarea noastră comună pe piaţa din România şi o oportunitate de a pune în valoare portofoliul nostru solid. În pofida situaţiei curente, credem cu tărie că piaţa îşi va reveni, deoarece industria ospitalităţii a dovedit rezilienţă de-a lungul istoriei în momente grele şi suntem convinşi că o va face şi de data aceasta. 2020 este anul oportunităţilor, iar parteneriatul cu Alexandra Residence Design este o dovadă clară în acest sens”, a declarat Frank Reul, Head of Development Accor Eastern Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO