Companii

Firma de avocatură Noerr promovează cinci avocaţi şi consultanţi în mai multe departamente ale societăţii, printre care M&A, Concurenţă şi Ajutoare de stat

Autor: Cristina Bellu

22.01.2024, 15:21 118

Firma de avocatură Noerr a promovat cinci avocaţi şi consultanţi în departamentele de M&A, Concurenţă, Ajutoare de stat, white collar crime, investigaţii interne şi de conformitate şi Digital Business.

Astfel, Luiza Bedros şi Sebastian Popescu au fost numiţi în poziţia de partener asociat în cadrul biroului de la Bucureşti. De asemenea, Cristina Stamboli, Oana Piticaş şi Alexandru Dan au fost promovaţi în poziţia de Counsel.

Luiza Bedros, şi-a dedicat o mare parte din cei 17 ani de carieră domeniului dreptului concurenţei, asistând în special clienţi din industriile reglementate, precum pharma, food retail, automotive atât în faţa Consiliului Concurenţei cât şi a Comisiei Europene în  proceduri complexe de investigaţie antitrust. Ea susţine frecvent  training-uri de conformitate în domeniul dreptului concurenţei.

Sebastian Popescu are peste 15 ani de experienţă în domenii de practică precum evaluări de afaceri, due diligence financiar, audit financiar, raportare financiar precum şi ajutoare de stat. El a consiliat cu succes multe companii internaţionale în vederea obţinerii acordului de finanţare pentru ajutor de stat, prin pregătirea planului de afaceri şi a întregului concept al proiectului de ajutor de stat, precum şi asistenţă în relaţia cu Ministerul Finanţelor Publice pentru diverse investiţii greenfield şi proiecte de extindere atât în România, cat in alte tari din regiune.

Cristina Stamboli, cu o experienţă de peste 20 de  ani în domeniul avocaturii de business, a coordonat şi consiliat de-a lungul carierei un număr semnificativ de proiecte greenfield, tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, societăţi mixte şi alte chestiuni corporative complexe pentru clienţi naţionali şi internaţionali din diverse industrii, cum ar fi ITC, servicii de curierat, inginerie şi industria auto, farmaceutica. De asemenea, este specializată in asistenta juridica referitor la obţinerea de finanţare prin ajutoare de stat pentru proiecte de investiţii greenfield/sau de extindere a capacităţilor de producţie.

Oana Piticaş este specializată în asistenţa şi reprezentarea clienţilor internaţionali şi locali în cazuri complexe de infracţiuni de tip white collar crime şi în investigaţii interne şi de conformitate. Ea a consiliat companii dintr-o gamă largă de industrii în cazuri complexe de evaziune fiscală şi corupţie, implementând cu succes diverse strategii şi apărare penală şi are, de asemenea, experienţă în tranzacţii imobiliare, chestiuni corporative şi litigii civile.

Alexandru Dan este specializat în teme digitale (Digital Business), IT, protecţia datelor şi dreptul proprietăţii intelectuale. El consiliază companii internaţionale şi locale importante din industrii variate, de la dezvoltatori de software şi furnizori de servicii IT la jucători din industria auto, media şi farmaceutică, comcentrându-se pe aspectele juridice ce ţin de software, aplicaţii, servicii IT, comerţ electronic şi protecţia datelor. Expertiza sa cuprinde dreptul proprietăţii intelectuale, în special drepturi de autor, mărci comerciale, precum şi aspecte legale privind securitatea cibernetică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO