Companii

Florin Lăzărescu, clinica dentară Trident din Bucureşti: Ne uităm şi la cabinete care au decis să se retragă din activitate să încercăm poate şi o preluare. Nivelul de business aşteptat pentru 2021 este de 11 mil. lei, adică o creştere de peste 30% faţă de anul trecut

INTERVIU

Florin Lăzărescu, fondatorul clinicii dentare Trident: O dezvoltare accelerată poate să aducă un beneficiu businessului din punctul de vedere al cifrelor, dar cu siguranţă ceva se întâmplă la nivelul calităţii serviciilor oferite.

Florin Lăzărescu, fondatorul clinicii dentare Trident: O dezvoltare accelerată poate să aducă un beneficiu businessului din punctul de vedere al cifrelor, dar cu siguranţă ceva se întâmplă la nivelul calităţii serviciilor oferite.

Autor: Georgiana Mihalache

02.08.2021, 15:00 295

Clinica Trident, apărută în 2003 în Bucureşti, urmează să se extindă cu un nou sediu până la finalul lunii august, după o investiţie de 500.000 euro Nivelul de business aşteptat pentru 2021 este de 11 mil. lei, adică o creştere de peste 30% faţă de anul trecut.

Piaţa stomatologică şi-a revenit după restricţiile impuse de pan­demie în 2020, iar în prezent este o efer­ves­cenţă în ce­ea ce priveşte achi­zi­­ţiile şi extin­derile, ju­cătorii de talie me­die şi ma­re uitându-se după po­si­bi­lităţi de a prelua competitori mai mici. Este şi cazul clinicii Trident din Ca­pitală, fondată de mai mulţi me­dici în 2003, care urmează să mai des­chidă un se­diu la parterul unei clă­diri de birouri din nordul Bucu­reş­tiului şi nu exclude nici ieşirea din Ca­pi­tală, oraşele vizate fiind Cluj sau Braşov.

„Lucrurile merg la turaţie ma­­xi­mă. Este mult de treabă şi pri­ma jumătate a anu­lui este con­form aştep­tă­rilor, poa­te un pic peste aşteptări com­pa­ra­tiv cu anul trecut. Sigur că trebuie să luăm în calcul lunile în care am fost în­chişi anul trecut care s-au suprapus. Toată lumea s-a obişnuit cu virusul. Dacă iniţial era o uşoară temere, atât la ni­ve­lul perso­nalului, dar şi la ni­ve­lul pa­cienţilor acum lucrurile sunt nor­­male la nivelul serviciilor medi­ca­le“, a spus medicul Florin Lăzărescu, fondatorul clinicii dentare Trident.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO