Companii

Florin Madar, Temad: Estimăm că segmentul de finisaje şi renovări va fi mai puţin afectat decât piaţa construcţiilor şi ne vom putea atinge targetul de vânzări pentru 2022. Temad a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 221 de milioane de lei, în creştere cu 8% faţă de anul precedent

Florin Madar, proprietar Temad: Avem proiecte de investiţii în structura de IT, modernizarea unora dintre depozitele regionale şi înnoirea flotei auto.

Florin Madar, proprietar Temad: Avem proiecte de investiţii în structura de IT, modernizarea unora dintre depozitele regionale şi înnoirea flotei auto.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.08.2022, 17:15 129

Compania de distribuţie de accesorii pentru do­meniul construcţiilor Temad din Braşov a bugetat o creş­tere de 17% a cifrei de afa­ceri în 2022 faţă de anul trecut, până la 260 de mili­oane de lei, potrivit informa­ţiilor transmise în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din eco­nomie - ediţia 2022.

„Având în vedere situa­ţia internaţională, cu războ­iul din Ucraina, dar şi infla­ţia, credem că piaţa de construcţii, mai ales cea de construcţii noi, va fi afec­tată semnificativ până la sfârşitul acestui an, dar mai ales anul viitor. Estimăm că segmen­tul de piaţă pe care activăm noi, cel legat de finisaje şi renovări, va fi însă mai puţin afectat şi ne vom putea atinge targetul de vânzări pentru 2022“, spune Florin Madar, proprietarul Temad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO