Companii

Fondul de investiţii GED are marjă de profit de 80% prin trei centre de înfrumuseţare Cellulem Block

Fondul de investiţii GED are marjă de profit de 80%...

Autor: Cristina Roşca

05.11.2014, 00:06 261
Fondul de investiţii Ged, care deţine pe piaţa locală franciza centrelor de înfrumuseţare Cellulem Block, vrea să mai deschidă în următorii ani şapte centre dintre care două-trei doar în Bucureşti, urmând să ajungă astfel la zece unităţi.
 
Fondul vrea să se extindă atât direct, cât şi în franciză.
 
Ged a adus pe piaţa locală franciza brandului spaniol Cellulem Block în 2010 şi a ajuns astăzi la trei centre, două în Bucureşti (Calea Victoriei şi Calea Dorobanţilor) şi unu în Constanţa.
 
„Vrem să deschidem şi un centru propriu, dar mai întâi căutăm să ne extindem în franciză, însă trebuie să găsim şi parteneri de încredere. Este loc pentru noi centre atât în Bucureşti, cât şi în principalele oraşe din ţară deoarece piaţa este nesaturată“, spune Anca Arsâne, directorul centrelor Cellulem Block. Ea adaugă că un centru trebuie deschis într-o zonă cu vizibilitate, iar preţul pentru o franciză variază de la 20.000 la 90.000 de euro, sumă ce include banii necesari pentru amenajare, trai­ningul personalului, publi­citate şi baza de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO