Companii

Germanii de la Leoni caută peste 100 de oameni pentru fabrica de cabluri auto din Bistriţa

Germanii de la Leoni caută peste 100 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

06.09.2017, 00:04 302

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro din Bistriţa, parte a grupului german Leoni, cu vânzări globale de peste 4,4 mld. euro şi 79.000 de angajaţi în 2016, are disponibile în prezent 105 locuri de muncă pentru mun­citori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, cu studii gimnaziale, pe perioadă nedeterminată, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Bistriţa-Nasăud.

Germanii oferă angajaţilor diferite traininguri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. La finalul anului trecut, Leoni avea un număr mediu de 15.091 de angajaţi, în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local (Bistriţa, Arad şi Bascov-Piteşti), potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO