Companii

Gheorghe Iaciu, Impact: O cultivare a unui capital autohton puternic ar fi foarte bună pentru România, nu să fim tot timpul subcontractaţi

Gheorghe Iaciu, Impact: O cultivare a unui capital autohton puternic ar fi foarte bună pentru România, nu să fim tot timpul subcontractaţi

Gheorghe Iaciu, antre­pre­no­rul care controlează proiec­tul Expo Market Doraly şi dezv­­oltatorul imobiliar Im­pact: Economia locală are un potenţial uriaş. Oa­menii câştigă tot mai mult şi con­sumă. Dar noi nu reuşim să producem cât doresc ei să cumpere, aici este problema. Avem nevoie de noi investiţii, iar acest lucru înseamnă o creştere de business. Noi susţinem, dar neavând producţie locală, cumpărăm de afară.

Autor: Bogdan Alecu

04.10.2019, 19:35 468

Dezvoltatorul imobiliar al Impact şi al Expo Market Doraly, spune că va începe construcţia unui proiect imobiliar mixt în zona calea Floreasca - Barbu Văcărescu, unde să dezvolte atât locuinţe, cât şi birouri şi un hotel.

Gheorghe Iaciu, antre­pre­no­rul care controlează proiec­tul Expo Market Doraly şi dezv­­oltatorul imobiliar Im­pact, spune că este nevoie ca oamenii de afa­ceri români şi busi­nessurile locale să fie susţinute, toc­mai pentru a con­cura mai bine cu jucătorii internaţionali. Pe de altă parte, el precizează că businessul antreprenorial trebuie transformat într-unul instituţional.

„Investitorii români ţin pasul din ce în ce mai bine cu investitorii străini. Există şi o problemă, tranziţia de la o generaţie la alta – cei care au demarat businessul au în continuare o capacitate de creştere şi trebuie să reuşească să instituţionalizeze companiile pentru a le duce mai departe. Dacă nu este cazul, atunci apar tranzacţii, se integrează companiile. O cultivare a unui capital autohton puternic ar fi foarte bună pentru România, în toate domeniile. Nu să fim tot timpul subcontractaţi“, a subliniat Gheorghe Iaciu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO