Companii

Gral Medical pune o nouă clinică pe harta dezvoltării: a ajuns la final cu investiţia de 300.000 euro în centrul din Piteşti. Compania şi-a crescut afacerile cu 25% în primele zece luni din acest an.

Grupul Gral a avut o strategie diferită de a competitorilor şi a mizat pe un segment de nişă, fiind activ în special pe oncologie, analize de laborator (inclusiv imagistică) şi dializă.

Grupul Gral a avut o strategie diferită de a competitorilor şi a mizat pe un segment de nişă, fiind activ în special pe oncologie, analize de laborator (inclusiv imagistică) şi dializă.

Autor: Mirabela Tiron

08.11.2023, 16:40 146

Gral Medical, unul din cei  mai  mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, care s-a dezvoltat în mod organic, a finalizat investiţia de 300.000 de euro în clinica de la Piteşti, oraş pe care a pariat de altfel din 2019, când a deschis un spital de oncologie.

„În clinica nouă avem 15 specia­lităţi medicale, lucrăm cu 20 de medici la Piteşti. Am completat serviciile oferite de spitalul de oncologie OncoFort din Piteşti cu cele din noua clinică, în regim ambulatoriu. Clădirea închiriată are 1.100 de mp însă în prezent am dat drumul la parter şi etaj (700 mp). Dorim în faza următoare să gândim etajul 2 doar pentru servicii medicale nişate“, a declarat pentru ZF Robert Chiţan, directorul de dezvoltare al companiei.

Gral Medical deschidea  în 2019 la Piteşti un spital de oncologie, în urma unei investiţii de 5 mil. euro. În fiecare an, compania a înregistrat o creştere organică a veniturilor atât pe zona de paraclinic (analize de laborator şi ambulatoriu) cât şi pe serviciile de spitalizare (spitalizare de zi şi intervenţii chirurgicale). „Avem afaceri mai mari cu 25% în primele zece luni din acest an faţă de perioada similară a anului anterior, vom ajunge  şi chiar depăşi pragul de 60 mil. euro cifră de afaceri.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO