Companii

Greii din energie, aliniaţi la startul celui de-al doilea val verde: Perspectiva este fantastică, dar vedem că nu trecem de la hârtie la proiect. E nevoie de stabilitate pentru investiţii concrete. Siemens Energy este ultimul nume mare care are planuri de extindere în România pentru a capta cât mai mult din noul boom care se anunţă în zona de energie verde

Greii din energie, aliniaţi la startul celui de-al doilea val verde: Perspectiva este fantastică, dar vedem că nu trecem de la hârtie la proiect. E nevoie de stabilitate pentru investiţii concrete.  Siemens Energy este ultimul nume mare care are planuri de extindere în România pentru a capta cât mai mult din noul boom care se anunţă în zona de energie verde

Ştefan Gadola, EnergoBit: Sunt 30.000 de MW în dezvoltare (întreg sistemul energetic local are o capacitate de circa 20.000 MW, de exemplu) la nivel naţional. Este fenomenal. Sutem siguri că vom avea de lucru.

Autor: Roxana Petrescu

10.10.2021, 10:12 366

La linia de start mai sunt aliniaţi grei globali precum Enel, Verbund sau EDPR, dar şi jucători locali precum Electrica sau antreprenori ♦ În ciuda efervescenţei de pe hârtie, abia la anul sunt aşteptaţi primii paşi concreţi.

„Suntem foarte optimişti şi credem într-o perspectivă fantastică în acest domeniu. Suntem iarăşi foarte norocoşi. Sunt 30.000 de MW în dezvoltare (întreg sistemul energetic local are o capacitate de circa 20.000 MW, de exemplu) la nivel naţional. Este fenomenal. Sutem siguri că vom avea de lucru“, a spus Ştefan Gadola, unul dintre cei trei fondatori ai grupului EnergoBit.

EnergoBit este un business cu 700 de angajaţi de 60 de milioane de euro care livrează soluţii complete pentru proiecte energetice.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO