Companii

Grupul hotelier Marriott: Ne aşteptăm să adăugăm cel puţin trei hoteluri în portofoliul nostru din piaţa locală

Grupul hotelier Marriott: Ne aşteptăm să adăugăm cel...

Autor: Miruna Diaconu

22.02.2023, 00:07 1658

Grupul hotelier internaţional îşi extinde portofoliul cu trei hoteluri noi care urmează a fi deschise pe plan local, spune Ivan Kissev, senior director, International Hotel Development CEE & CIS Marriott International.

„România este o ţară cu un potenţial ridicat şi ne aşteptăm să adăugăm cel puţin trei hoteluri în portofoliul nostru. Pe lângă oportunităţile din Bucureşti, căutăm să ne extindem dincolo de capitală către oraşele regionale cheie, avem planificat Courtyard by Marriott în Cluj-Napoca, precum şi AC by Marriott din Braşov. De asemenea, credem că există oportunităţi şi la malul Mării Negre“, spune pentru ZF Ivan Kissev.

El nu a menţionat care ar fi cel de-al treilea hotel, însă familia Ghinea, care controlează grupul Arsat din Arad, a anunţat anul trecut un proiect impbiliar mixt din care urmează să facă parte şi primul hotel Autograph Collection by Marriott din afara Bucureştiului.

Întrebat dacă în România ar putea fi deschis un hotel sub brandul Ritz-Carlton, Kissev a zis că grupul Marriott se uită mereu după oportunităţi de a investi şi a creşte, fără să menţioneze exact dacă piaţa locală s-ar potrivi conceptului brandului Ritz-Carlton.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO