Companii

H&M vine pe Lipscani din toamnă în clădirea lui Cocoş Jr.

H&M vine pe Lipscani din toamnă în clădirea lui Cocoş Jr.

Autor: Cristi Moga

19.03.2013, 00:08 9496

Grupul suedez H&M, care la doar doi ani de la intrarea pe piaţa locală a ajuns la o reţea de 23 de magazine şi vânzări de 74 milioane de euro în anul fiscal 2012, va deschide în toam­nă un magazin de îmbrăcăminte pe strada Lipscani din centrul Ca­pitalei, au declarat pentru ZF surse din piaţa de retail.

Magazinul va fi situat într-o clădire deţinută de o firmă controlată de Alin Cocoş (25 de ani), fiul lui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea.

Astfel, potrivit datelor din piaţă, Cocoş a ajuns la un acord cu suedezii pentru închirierea clădirii cu o suprafaţă de circa 1.800 de metri pătraţi, aflată în construcţie la adresa Lips­cani 30-34, în mijlocul celei mai efervescente zone comerciale din Bu­cureşti. "Magazinul H&M ar putea fi deschis în septembrie", afirmă sursele ZF.

Pe Lipscani şi în tot centrul istoric, în ultimii trei-patru ani au fost deschise peste 150 de cafenele şi restaurante, dar jucătorii din retail afir­mă că pentru a deveni o destinaţie cu adevărat interesantă zona ar trebui să atragă şi marile lanţuri comerciale.

Alin Cocoş nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei, în timp ce reprezentanţii H&M nu au comentat informaţiile.

AFACERI DE LA ZERO