Companii

Hercesa schimbă strategia: construieşte 120 de locuinţe cu preţuri sub 40.000 euro

Complexul de blocuri Vivenda

Complexul de blocuri Vivenda

Autor: Mirabela Tiron

03.07.2013, 11:00 7375

Spaniolii de la Hercesa, care deţin mai multe proiecte rezidenţiale, dar şi hotelul Cişmigiu din Capitală, susţin că vor începe să dezvolte din primăvara anului viitor locuinţe la un preţ mai mic faţă de cel al unităţilor ridicate până acum, respectiv garsoniere şi apartamente de două camere la 38.000 de euro.

Până acum complexul de blocuri Vivenda construit în Capitală de către Hercesa era format din locuinţe cu suprafeţe mari, la un preţ de peste 70.000 de euro.

„Intrăm în faza a treia a proiectului Vivenda Re­si­den­cias începând cu primăvara anului viitor. Acum lucrăm la proiectarea locuinţelor, la stabilirea supra­fe­ţe­lor, vrem să scoatem un produs atractiv. Vrem să dez­vol­tăm 120 de locuinţe al căror preţ final să nu depă­şeas­că 38.000 de euro cu tot cu TVA. Să intre şi în proiectul Noua casă“, a spus Mauricio Mesa Gomez, country manager al Hercesa. El afirmă că până atunci com­pania va scăpa de stocul de 100 de apartamente pe care îl mai are de vândut, din cele 420 de locuinţe din ansamblul Vivenda.

 
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2013
 
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO