Companii

Honda România a vândut cu 50% mai multe maşini în S1

Honda România a vândut cu 50% mai multe maşini în S1

Autor: Emil Popescu

15.07.2015, 00:00 433

Honda Trading România a vândut în primul semestru aproape 400 de maşini, în creştere cu 50,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, din care cele mai multe au fost CR-V şi Civic, fiecare cu 130 de unităţi.

"Ca o confirmare a evoluţiei pozitive de la finele anului 2014, atunci când Honda Trading România a reuşit să înregistreze prima creştere după cinci ani dificili pentru piaţa auto din România, rezultatele din prima jumătate a anului în curs demonstrează o revenire accelerată pentru Honda. (...) în luna mai, dealerii Honda au livrat un total de 142 de unităţi, sau 27% din totalul livrărilor ce au avut loc în anul 2014", se arată într-un comunicat al companiei.

Cele mai populare modele în portofoliul Honda în România rămân SUV-ul CR-V şi Civic, acesta din urmă în special în varianta sedan, relansată pe piaţa locală. În toamna acestui an Honda Trading România va lansa noul crossover HR-V şi noua generaţie a modelului de clasă mică Honda Jazz. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO