Companii

Hotel transformat în centru de training

28.09.2010, 23:45 104

Lanţul Continental Hotels a semnat un contract de colaborare cuAmerican Hotel Academy Romania în urma căruia hotelul de trei steleContinental Gaiser din Timişu de Sus, judeţul Braşov, va funcţionaîn următorii ani drept centru de formare profesională în industriaospitalităţii.

"Hotelul a fost închiriat pentru următorii ani companieiAmerican Hotel Academy, care va amenaja aici un centru de trainingpersonalizat pentru persoanele care vor să înceapă o carieră înindustria ospitalităţii sau pentru cei care deja activează în acestdomeniu. Prin intermediul acestui contract vom contribui la o maibună instruire şi dezvoltare a personalului hotelier", a declaratMihaela Ionică, PR managerul companiei Continental Hotels. Ea aadăugat că valoarea şi durata contractului de închiriere sunt confidenţiale.

"Deocamdată nu avem în vedere semnarea unui contract asemănătorpentru alte hoteluri sub brandul Continental în Romania, însă dacăvor apărea oferte interesante cu siguranţă le vom analiza", a spusIonică.

Hotelul Continental Gaiser are 52 de camere, trei săli deconferinţe, un restaurant şi o terasă. Unitatea se află înportofoliul grupului Continental din 2003. În Romania, lanţulContinental Hotels este prezent în Bucureşti, Constanţa, Sibiu,Arad, Oradea, Targu Mureş, Suceava, Timişu de Sus, Turnu Severin şiPorţile de Fier, totalizand 1.858 de camere.

Portofoliul Continental Hotels mai include brandurileContinental Forum, Hello Hotels, Tekaffe şi Balkan Bistro.

American Hotel Academy, fondată la Braşov în anul 2007 subdenumirea de American Hospitality Academy, este spe cializată îneducaţie şi formare profesională pentru industriaospitalităţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24