Companii

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca: „Am bugetat pentru acest an afaceri asemănătoare cu cele de anul trecut, de 7,5 milioane de euro“. T1 este peste cel de anul trecut, piaţa arată bine şi noi creştem treptat cota de piaţă.

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca:...

Autor: Mirabela Tiron

27.03.2024, 00:05 27

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, dezvoltat de Winners Park Invest, deschis în iunie 2022, a bugetat pentru acest an afaceri similare cu cele de anul trecut, când a ajuns la 7,5 milioane de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Legat de rezultatul final al anului 2023 putem spune chiar ca am depăşit suma bugetată,mai exact cu 3%. În mod normal acest trend crescător ar trebui să continue şi în anul 2024 dar acest an este puţin atipic“, a declarat pentru ZF Nina Moldovan, preşedintele boardului Winners, compania care administrează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca. În prezent, hotelul are 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard şi superioara până la apartamente, o sală mare de conferinţe ce poate ajunge la 300 de locuri şi cinci săli mici de conferinţe.

„Sunt mulţi factori ce pot influenţa exer­ciţiul financiar. Situaţia geo politică continuă să fie un factor de risc, suntem în an electoral şi de asemenea sunt semnale con­tradictorii de pe anumite pieţe (recesiune) şi industrii. Ţinând cont de aceste posibile provocări am bugetat pentru acest an o sumă relativ asemănătoare cu ce am realizat anul trecut“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO