Companii

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, grad de ocupare mediu de 80% în iulie: „Vrem să extindem hotelul cu încă 20 de apartamente şi 3 săli de conferinţe“. În iulie hotelul a avut un grad mediu de 80% iar în săptămâna cu festivalul Untold din august toate camerele au fost ocupate

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, grad...

Autor: Mirabela Tiron

18.08.2023, 00:07 375

♦ Compania a obţinut aprobarea planului urbanistic zonal (PUZ) pentru construcţia unui corp nou, alipit hotelului.

Hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, dez­vol­tat de Winners Park Invest, deschis în iunie anul trecut, are în plan în urmă­torii doi ani extinde­rea cu încă 20 de apar­tamente şi 3 săli de conferinţe, potri­vit oficialilor.

„Gradele de ocu­pare sunt bune, cere­rea pentru cazare şi evenimente este în creştere. Ne gândim să facem extinderea cu un corp nou alipit hote­lului, cu 20 de apar­tamente şi 3 săli noi de con­ferinţe de până în 100 de locuri fiecare. Am obţinut PUZ-ul şi în doi ani avem în vedere acest proiect“, a declarat pentru ZF Nina Moldovan, preşe­dintele boardului Win­ners, compania care adminis­trează hotelul de cinci stele Radisson Blu din Cluj-Napoca, deschis în vara anului trecut.

Radisson Blu este prima unitate de cinci stele sub un brand internaţional din Cluj, iar investiţia totală a ajuns la circa 26 mil. euro. Clădirea în care activează Radisson Blu Cluj este fostul hotel Sport, care a trecut printr-un amplu proces de renovare. Hotelul are 149 de camere de diverse tipuri, de la came­re stan­dard şi superioare până la apartamente.

Proiectul a fost dezvoltat de Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă. Dezvoltatorul a cumpărat în toamna anului 2018, de la SIF Moldova, hotelul Sport din Cluj, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 5,6 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO