Companii

Immochan îşi ia director de dezvoltare de la Decathlon

Ruxandra Beşe

Ruxandra Beşe

Autor: Cristina Roşca

03.06.2014, 00:00 409
Ruxandra Beşe (42 de ani) va prelua funcţia de director de dezvoltare a Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a grupului francez Auchan. Anterior ea a lucrat pentru retailerul de echipamente sportive Decathlon, unde în ultimii şapte ani s-a ocupat de expansiunea reţelei de magazine. Cele două companii sunt administrate complet independent, deşi ele au acelaşi acţionar, respectiv familia Mulliez, una dintre cele mai bogate din Franţa.
 
Familia Mulliez controlează mai multe afaceri precum grupul Auchan, Adeo (Leroy Merlin), Decathlon, Kiabi sau Norauto. Averea familiei în fruntea căreia stă octogenarul Gerard Mulliez este estimată de revista Forbes la 11 miliarde de dolari. În prezent Immochan are în derulare în România două proiecte, respectiv proiectul Coresi din Braşov şi un centru comercial în Drumul Taberei. Ambele proiecte sunt prevăzute pentru deschidere în primăvara anului viitor. La Braşov francezii au un teren de 100 de hectare, iar pe un sfert din acest teren urmează a fi construit un centru comercial. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO