Companii

Importatorul covoarelor Guy Laroche a deschis un showroom de 500.000 de euro

Importatorul covoarelor Guy Laroche a deschis un showroom de 500.000 de euro

Autor: Andreea Mioara Neferu

19.07.2011, 00:00 722

Importatorul de covoare Mega Marrex, care aduce în Româniaproduse Guy Laroche sau Pierre Cardin şi care deţine un magazin înzona Ghencea din Bucureşti, a deschis un showroom în zona Băneasa,în urma unei investiţii de circa 500.000 de euro atât din profitulfirmei, cât şi din credite bancare. Investiţia include atâtamenajarea spaţiului, cât şi stocurile şi campania de promovare.

"Noul showroom din Băneasa a fost deschis pentru o acoperire maibună a pieţei bucureştene. Datorită puterii de absorbţie a zonei denord şi dezvoltării constante a zonelor rezidenţiale adiacente, unnou showroom era esenţial", a declarat Adrian Mărgean, directorgeneral al companiei Mega Marrex.

Deţinută de Adrian şi Nicoleta Mărgean, compania a avut anultrecut afaceri de circa două milioane de lei (475.000 de euro), încreştere cu circa 35% faţă de anul anterior. Pentru anul 2011,compania se aşteaptă să-şi crească businessul până la 10 milioanede lei (circa 2,4 milioane de euro).

Mega Marrex importă produsele din ţări precum Nepal, Pakistan,India, Iran, Peru sau Africa de Sud. Preţurile covoarelorcomercializate de Mega Marrex în aceste magazine, numite Rugvity,pleacă de la 1.000 de lei (circa 240 de euro) pentru un covor demărime medie şi pot ajunge chiar şi la 5.000 de euro pe metrulpătrat. Pe piaţa locală a covoarelor, cei mai importanţi jucătorisunt Incov Alba-Iulia şi Covtex Cisnădie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO