Companii

Interviu. Claudiu Corcodel, partener, ACP Group: Avem în pipeline 34 de companii din Europa Centrală şi de Est şi din ţările baltice. Patru sunt din România, iar la două suntem avansaţi în discuţii

Claudiu Corcodel, partener, ACP Group: Până acum, în cei peste 20 de ani de activitate, ACP Group a investit în 56 de companii, dintre care 7-8 în România.

Claudiu Corcodel, partener, ACP Group: Până acum, în cei peste 20 de ani de activitate, ACP Group a investit în 56 de companii, dintre care 7-8 în România.

Autor: Cristina Roşca

10.02.2023, 19:00 359

ACP Group ridică acum cel de-al cincilea fond şi vrea să strângă peste 300 mil. euro AMC V, cel de-al cincilea fond al ACP Group, este singurul care a parcurs procedura completă pentru a lua bani prin PNRR, asta înseamnă că a primit şi acordul Fondului European de Investiţii, şi pe cel al Comitetului de Investiţii desemnat de guvern Suma aprobată este de 20 de milioane de euro.

Fondul de investiţii ACP Group are acum în pipeline, adică în analiză în vederea unor even­tuale achiziţii, 34 de companii din zona Europei Centrale şi de Est şi din zona ţărilor baltice. „Dintre acestea, patru sunt din România, iar două sunt într-un sta­diu avansat, sunt în due diligence“, spune Claudiu Corcodel, partener ACP Group şi cel care conduce operaţiunile fondului pe plan local.

Fondul are peste 20 de ani de activitate, concentrându-şi atenţia încă de la început pe regiunea Europei Centrale şi de Est. Iniţial, fondul s-a numit Mezzanine Ma­nagement, dar anul trecut a fost făcut un rebranding şi numele actual este ACP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO