Companii

Investiţie de 60 mil. lei pentru amenajare pârtiei de schi de la Negreşti Oaş

Autor: Laurentiu Cotu

05.08.2012, 16:06 598

Primăria oraşului Negreşti Oaş în colaborare cu Consiliul Judeţean Satu Mare derulează o investiţie totală de 60 mil. lei (circa 13 mil. euro), pentru amenajarea pârtiei de schi Luna Şes, localitatea Negreşti Oaş. În prezent, la staţiunea de schi de la Luna Şes se lucrează la drumul de acces, dar şi la amenajarea pârtiei şi a telescaunului, respectiv la alimentarea cu energie electrică.

Lucrările de amenajare a pârtiei de schi şi de instalare a telescaunului vor costa 26 mil. lei (circa 6,5 mil. euro), iar lucrările de alimentare cu energie electrică încă 4 mil. lei (870.000 de euro), investiţiile fiind finanţate de Consiliul Judeţean Satu Mare şi primăria Negreşti Oaş. Totodată, lucrările de amenajare a drumului de acces vor costa 17 mil. lei (3,7 mil. euro). Termenul de finalizare al staţiunii este prevăzut pentru vara anului viitor, însă pe unele segmente, lucrările vor putea fi finalizate chiar în această iarnă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO