Investiţii noi la orizont pe piaţa locală de apart-hoteluri: Grupul hotelier Orbis va intra cu un brand de apart-hoteluri pe pieţele est-europene. „Cazarea în apartamente este mai în vogă decât oricând pentru călătorul modern“

Secțiune susținută de Medlife Logo

26 oct 2017 Autor: Mirabela Tiron

Expaţii cu funcţii de middle şi top management din companii mari, locuiesc pe termen lung în apartamente din apart-hotelurile din Capitală.

Apart-hotelurile, respectiv complexurile de apartamente, care funcţionează în regim hotelier, ce targetează clienţii care vor să se cazeze pe o perioadă mai mare de timp, sunt ţinta noilor investiţii pe care le au în plan hotelierii de pe piaţa locală. În România piaţa de apart-hoteluri are o felie mică în totalul structurilor de cazare, cei mai mulţi investitori mizând pe hoteluri, însă anul acesta au fost anunţate investiţii în structuri de tip apart-hoteluri dată fiind cererea în creştere pentru acest tip de cazare. Proprietarii hotelului Zenith din Mamaia au în plan să ridice un apart-hotel pe un teren de 2.500 de metri pătraţi de lângă hotel, dar şi familia Lazăr, acţionarii hotelului Caro din nordul Capitalei, ia în calcul o nouă investiţie de la zero într-un apart-hotel.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
hoteluri
, piata
, apartamente
, cazare
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide